Предстоящи събития до края на 2011 година

Expo Drink & Wine 2011

От 19 до 23 октомври, Букурещ е домакин на Expo Drink & Wine 2011. Това е най-голямото винено изложение в северната ни съседка и се провежда на всеки две години.

Expo Drink представя международна гама от продукти и услуги в сферата на напитките и технологиите за течни храни. Компаниите изложители ще представят технологии и и системни решения за цялата производствена линия – за производството,пълненето,опаковането, и дистрибуцията на: неалкохолни напитки,бира,разтвори,мляко,плодови сокове,вино и вода,чай и кафе,енергийни напитки и всякакви други напитки.

 

 

Wine Fest

От 8 до 10 Ноември в Киев ще се проведе Wine Fest , където ще бъдат представени гама от винарски продукти и технологии свързани с винопроизводството и отглеждането на лозя. Ще бъдат представени украински и чужди вина, коняк и други винени продукти.

 

 

Brau Beviale 2011

Brau Beviale 2011  е световно изложение за алкохолни и безалкохолни напитки. От 9 до 11 Ноември изложбения център в Нюремберг ще бъде оборудван с най-модерните и съвременни разработки в производството и маркетинга на бира, вода, сокове и др. Тази година фокусът е върху технологиите, като една трета от общо 1300 изложители са производители на машини.

 

 

SIMEI

Simei, Mилано 22-26.11.2011 се провежда на всеки две години, и е най-голямото специализирано изложение, което едновременно представя всякакви видове машини и съоръжения използвани в енологията, производството на напитки, бутилирането и опакоането (вино, бира, минерална вода, газирани напитки, сокове, разтвори, брендита, алкохол, оцет, олио и др.)

 

 

 

Sitevi Expo

Sitevi Expo Монпелие 29.11-01.12.2011 е водещо международно изложение за отглеждането на лозя и плодове и винопроизводтство.